Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از  دانشگاه علوم پزشکی مشهد، طرح ساخت دستگاه تولید کننده  واکسن کرونا  توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر دانشگاهها به سرپرستی دکتر سید علی موسوی شایق، عضو هیات علمی این دانشگاه طراحی و ساخته شده است.

 سرپرست شرکت ریز سامانه بهبود درمان در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در رقابت علمی بین‌المللی بنیاد علم و فناوری مصطفی (رقابت کنز) دانشمندان، محققان، مبتکران، دانشجویان دانشگاه‌ها و اساتید، به چالش های موجود در جهان اسلام می‌پردازند و راه کارها، ایده‌ها و دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید علی موسوی ادامه داد: در  دومین دوره از رقابت کنز که اواخر اردیبهشت ماه برگزار شد، ۶۵۸ اثر از دانشمندان ۲۵ کشور جهان در ۶ حوزه شامل ۲۳۳ اثر در حوزه سلامت و فناوری پزشکی، ۲۲۹ اثر در حوزه آب، محیط زیست و انرژی، ۳۱ اثر در حوزه معدن و صنایع معدنی، ۴۷ اثر در حوزه اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، ۷۷ اثر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و ۴۱ اثر نیز در حوزه حمل و نقل توسط دبیرخانه رقابت دریافت شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در مرحله پایانی دومین دوره رقابت علمی کنز، پس از انجام فرایندهای ارزیابی و غربالگری‌های آثار طی چند مرحله، کمیته داوران در اجلاس نهایی، ۶ ایده علمی برتر را از بین آثار راه‌یافته به مرحله نهایی، به عنوان برندگان نهایی رقابت انتخاب کردند.

دکتر موسوی افزود: تنها ۲ طرح در حوزه سلامت و فناوری پزشکی از کشورهای مالزی و ایران انتخاب شدند که طرح "ساخت دستگاه تولید کننده واکسن Covid-۱۹ " به سرپرستی اینجانب با حضور هشت نفر از محققان رشته‌های مهندسی مکانیک، مهندسی ساخت و تولید، مهندسی برق و الکترونیک و کامپیوتر و بیوتکنولوژی، نیروی اصلی در این تیم فناور و با همکاری ۱۴ نیروی نخبه از دانشگاه علوم پزشکی مشهد انتخاب شد.

وی گفت: برای ساخت این دستگاه‌ بیش از ۵۰ میلیارد ریال  اعتبار هزینه شده است که بخشی از آن را معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پرداخت کرده است.

مدیر عامل و بنیانگذار شرکت ریزسامانه بهبود درمان افزود: جوایز منتخبین این رویداد شامل مدال رقابت علمی کنز و لوح تقدیر، شش نشان طلای ۳۰ گرمی، کمک‌هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲ هزار دلار و امتیاز ویژه بهره‌برداری از ۲ پلتفرم ارزشمند بنیاد مصطفی(ص) شامل استپ ( STEP) و ایسا (EISA) است.

بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با تاکید بر گسترش علم و فناوری در جهان اسلام، همراه با اتخاذ رویکردی غیرانتفاعی و حفظ استقلال کامل در دستیابی به اهداف خود، با پیروی از آموزه‌های اسلام، فعالیت‌های خود را در راستای تقدیر از دانشمندان جهان اسلام، همراه با تعلیم دانشمندان آینده در سرتاسر جهان آغاز کرده است.این بنیاد سعی در گسترش همکاری، هم‌افزایی و هم‌گرایی در حوزه علم مدرن و فناوری‌های جدید و همچنین الگوسازی از شخصیت‌های برجسته علم و فناوری دارد.

بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) یک مسابقه علمی با نام کنز، مخفف Knowledge Application and Notion for Society به  معنای (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) ایجاد کرده است. این مسابقه با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در حوزه‌های مختلف از جمله آب، محیط زیست و انرژی، بهداشت و فناوری پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل، اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، و غیره برگزار می‌شود.

در این رقابت علمی دانشمندان، محققان، مبتکران، دانشجویان دانشگاه‌ها و اساتید زیر ۴۵ سال تشویق می شوند که ایده‌ها و دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی ارائه دهند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد مالزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد مالزی ویروس کرونا مشهد مالزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد علم و فناوری اثر در حوزه رقابت علمی جهان اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی صدر امروز (چهارشنبه) در مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان دو دوره المپیاد‌های علمی دانشجویی که در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت دانش در دین اسلام اظهار داشت: این المپیاد بر اساس اسناد بالادستی از جمله مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۷۵ برای اولین بار با ۶ رشته آغاز شد و تا سال آینده با اضافه شدن رشته مهندسی فناوری نانو به ۲۴ رشته می‌رسد.

وی به مشارکت دانشگاه ها، حمایت بنیاد ملی نخبگان و استادان دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: این المپیاد با دو روش؛ یعنی استفاده از آزمون کارشناسی ارشد یا متمرکز و یک روش غیرمتمرکز در مرحله اول برگزیدگان را انتخاب می‌کند. در روش متمرکز ۱۵ برگزیده اول ازمون کارشناسی در ۲۳ رشته ازمون به مرحله نهایی المپیاد راه می‌یابند.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: روش دیگر روش غیرمتمرکز است که دانشجویان ممتاز مناطق ۱۰ گانه کشور معرفی می‌شوند و با هم در ازمون به شکل غیرمتمرکز رقابت می‌کنند و از بین ان‌ها افراد شاخص به مرحله نهایی راه می‌یابند و در رقابتی مانند کنکور سراسری با هم رقابت می‌کنند.

صدر گفت: این آزمون امسال هم اواخر تیر برگزار می‌شود و به طور کلی ۲۹ درصد افراد که در مرحله اول شرکت می‌کنند به مرحله بعد راه می‌یابند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

وی یادآور شد: شرکت کنندگان در سال ۱۴۰۱ در مجموع هزار و ۲۹۸ نفر و در سال ۱۴۰۲ هزار و ۳۲۳ نفر در مرحله نهایی بودند و ۱۱۷ نفر برنده این ماراتن علمی شدند و امروز مدال‌های طلا، نفره و برنز این المپیاد را به خانه می‌برند. همچنین دانشگاه صنعتی شریف با تعداد ۲۸ مدال رتبه اول، دانشگاه تهران با ۲۰ مدال دوم رتبه دوم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۸ مدال رتبه سوم را دارند.

به گفته معاون آزمون‌های سازمان سنجش، برگزیدگان این المپیاد‌های علمی دانشجویی حمایت‌هایی دریافت می‌کنند؛ از جمله بر اساس مصوبه شورای هدایت استعداد‌های درخشان ۱۵ نفر اول هر رشته را در شته مرتبط بدون کنکور در ارشد پذیرش می‌شوند و بنیاد ملی نخبگان هم حمایت می‌کند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش آنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در دو مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور صبح و بعدازظهر جمعه چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاه‌های مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.

همچنین مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد می‌توانند در المپیاد‌های علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.

شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته‌های «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات»، «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» با هم رقابت می‌کنند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی