Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمد رضا دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سومین کنگره بین‌المللی التهاب در سیستم عصبی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای تحول علمی و مأموریت‌هایی که در زمینه علوم اعصاب و گسترش ارتباطات بین‌المللی به این دانشگاه واگذار شده، اقدامات زیادی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کسب رتبه‌های بالا در رتبه بندی ملی و بین‌المللی علمی توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از جنبه‌های این تلاش گسترده است و در رتبه بندی تولید علم در مقیاس بین‌المللی به رتبه دوم کشور پس از دانشگاه تهران دست یافته‌ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین در رتبه بندی بین‌المللی پایگاه علمی تایمز نیز که ناظر بر تولید علم، آموزش، پژوهش، کسب درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی در دانشگاه‌های جهان است، ایران به رتبه ۱۵۰ آسیا دست یافت؛ و بر اساس این رتبه بندی، جایگاه جهانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تعیین شده است.
دارابی گفت: ارتباط با دانشگاه‌های مطرح منطقه و جهان یکی از اهداف طرح تحول و نوآوری در آموزش وزارت بهداشت است و برای ایجاد و ارتقای این ارتباط، باید توانمندی‌های علمی خود را افزایش داده و به سمت دانشگاه‌های نسل سوم که کارآفرینی را محور برنامه‌های خود قرار داده‌اند حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: حضور پژوهشگران آلمانی مغز و اعصاب دانشگاه مونستر آلمان در این مجمع علمی، فرصت گران‌قیمتی است و ما امیدواریم که این کنگره زمینه‌های مناسب‌تری برای تعاملات علمی بین دو دانشگاه را فراهم کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این کنگره فرصتی برای برقراری ارتباط علمی بین دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و دانشگاه‌های اروپا و آلمان فراهم کرده و محلی برای تبادل دیدگاه‌های علمی در زمینه علوم بین رشته‌ای مغز و اعصاب ایجاد می‌کند.
انتهای پیام//ر. س
اعطای رتبه ۱۵۰ آسیا به ایران در تولید علم دانشگاه‌های جهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشجویی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه خوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، گفت: ورود به هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، تشخیص ودرمان بیماری و استفاده از فناوری‌های جدید و نانو فناوری در حوزه پزشکی و ورود به عرصه آینده پژوهی از جمله اهداف دانشگاه در سال جاری است که امیدوارم با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی به این اهداف دست پیدا کنیم.

دکتر فرهاد غلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامگاه ۱۹ اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این دانشگاه از نظر وسعت شبکه بهداشتی، درمانی و حوزه پژوهش جزو ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است، گفت: اساتید و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ۳۶ سال گذشته نقش ویژه‌ای در ارتقای این دانشگاه ایفا کردند که جا دارد از همه آن ها تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲ دانشکده، ۴ پژوهشکده، ۲۳ مرکز تحقیقات، ۲۶ بیمارستان،  ۲۲ شبکه بهداشت و درمان، ۳۸۰ مرکز جامع سلامت و یکهزار و ۱۰۰ خانه بهداشت در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: صدور مجوز راه اندازی دانشکده طب ایرانی و گیاهان دارویی، راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی، احداث واحد فناوری دارویی، جذب بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی و افزایش ۸ رشته دانشگاهی از جمله اقدامات دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی رکن اصلی پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اعضای هیات علمی دانست و افزود: جهش دانشگاه از نسل ۲ به ۴ از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که ویژگی اساسی دانشگاه‌های نسل ۴ ارتباط با جامعه است؛ بنابراین در این حوزه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنان بخشی از جامعه هستند بنابراین با ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی آنان اقدامات اساسی در جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به حفظ سلامت روانی و جسمی برداشته می‌شود.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۵۸۰ عضو هیات علمی است و بیش از ۶۲۰۰ دانشجو در ۱۳۵ رشته مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی